Noodsituatie COVID-19

[covid19 country=”Morocco” title=”Covid-19 pandemie in Marokko” style=”3″ label_confirmed=”Bevestigd” label_deaths=”Overleden” label_recovered=”Genezen”]

VOEDSELPAKKET

Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: 50€

?  NOODSITUATIE COVID-19 ?

Vanuit Marokko krijgen we verschillende getuigenissen binnen, waar de quaraintaine maatregelen onze armste broeders en zusters treffen.
Onze patiënten, onze weeskindjes, onze senioren, en de armsten onder de bevolking zijn allemaal opgesloten zoals jij en ik. Het verschil is dat deze groepen niet dezelfde mogelijkheden hebben om voedsel te verkrijgen. Bovendien geraken veel mensen nu sneller in armoede door het stopzetten van hun werkzaamheden. Wat de zaken al zeker niet vooruit helpt voor mensen die in het algemeen al moeilijk hebben om rond te komen.

Lokale winkels worden bestormd, overal staan er eindeloze wachtrijen, en bovendien ontbreekt het aan basisvoedsel.

We kunnen niet onverschillig blijven toekijken naar deze situatie! Deze situatie is een kans voor ons om het goede voor een ander te doen!

We hebben besloten om een voedselpakket-operatie te starten voor mensen in nood:

? De actie in 3 punten:
1 / Gebruiken van onze praktijkervaring om huishoudens in nood te identificeren
2 / maken van voedselpakketten door aankopen te doen bij groothandelaars (en zo te voorkomen dat lokale winkels zonder voorraad blijven)
3 / Opsturen van de pakketten naar de huizen (regio’s Al Hoceima en Driouch)

⚠ We besteden extra zorg aan het respecteren van de hygiënische richtlijnen die nodig zijn om de verspreiding van het virus te voorkomen.

 

[covid19 title="COVID-19 PER LAND" style="list" label_confirmed="Bevestigd" label_deaths="Overleden" label_recovered="Genezen"]

Bedankt aan al onze donateurs … (Allah y Taqabal)

 

De boodschapper van Allah ﷺ zei:

"Allah helpt de dienaar zolang hij zijn broer helpt" "Hij die zorgt voor de behoeften van zijn broer, Allah zal voor zijn behoeften zorgen"

– Gerapporteerd door Muslim

"De gelovige is voor zijn broeder zoals een gebouw waarvan de stenen elkaar ondersteunen." Terwijl hij dit zei, kruiste hij zijn vingers.

– Gerapporteerd door Muslim en Boukhari